ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی 733 403 نوفن حامی البرز

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

 

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی: یک مهندس حوزه فضا موفق شده تلفن همراهی برای خود ابداع کند که به شماره‌گیر چرخشی تلفن‌های قدیمی مجهز است.

یک مهندس حوزه فضا که از تلفن همراه و ابزار جدید متنفر است، تلفن همراهی برای خود ابداع کرده که با شماره‌گیر چرخشی کار می‌کند و این صفحه‌کلید قدیمی در یک قاب زمرد رنگ جای گرفته و یک آنتن دارد تا سیگنال کافی را تامین کند (ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی).

“جاستین هاپت”(Justine Haupt)، ۳۴ سال دارد و سه سال از عمر خود را به ساخت این تلفن همراه منحصر به فرد اختصاص داده است. او اکنون یک کیت به مبلغ ۱۷۰ دلار را به دیگران می‌فروشد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند اما این کیت‌ها، شماره‌گیر چرخشی را شامل نمی‌شوند زیرا هاپت، شماره‌گیر خود را از یک تلفن قدیمی به دست آورده است.

ارتفاع این تلفن همراه چهار اینچ، پهنای آن سه اینچ و ضخامت آن یک اینچ است و با یک سیم‌کارت شرکت مخابرات آمریکا موسوم به “ای‌تی اند تی” (AT&T) کار می‌کند.

عمر باتری این تلفن همراه، به ۲۴ تا ۳۰ ساعت می‌رسد و شهرت آن باعث شده تا هاپت، کیتی را برای دیگران ارائه دهد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند.

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

هاپت گفت: من ابتدا نمی‌خواستم اقدامی برای فروش انجام دهم اما تقاضای مصرانه و ایمیل‌های بسیاری که برای خرید تلفن همراه دریافت کردم، مرا به این کار تشویق کرد. نهایتا یک نفر پیشنهاد داد که حداقل یک کیت بسازم و من نیز به سرعت تجهیزات مورد نیاز را سرهم کردم تا نسخه جدیدی از مداری ارائه دهم که قدرت بیشتری داشته باشد.

وی افزود: من در حال حاضر برای ابداع یک کیت جامع‌تر تلاش می‌کنم که بتواند همه نیازهای کاربر خود را برآورده کند. من در هر هفته، حدود ۳۰ سفارش دارم.

هاپت فقط یک بار با تلفن همراه مادرش پیام داده است. وی ادامه داد: من یک مهندس هستم و فناوری را دوست دارم اما تلفن همراه، مسیری نیست که می‌خواهم در آن قدم بگذارم.

هاپت ادعا می‌کند که به رغم علاقه به فناوری، هرگز تلفن همراه نداشته و یا پیامی با تلفن همراه نفرستاده است. وی در این باره گفت: من در حوزه فناوری کار می‌کنم اما فرهنگ مربوط به تلفن همراه را دوست ندارم. من ابزاری را دوست ندارم که اتصال آن به اینترنت بیش از اندازه است. من ایده تماس گرفتن در هر لحظه را دوست ندارم و نیازی نمی‌بینم که سطح بالایی از دستیابی به اینترنت را داشته باشم. هر زمانی که احساس می‌کنم باید به بررسی موضوعی بپردازم، از رایانه‌ام استفاده می‌کنم. من هرگز با تلفن همراه پیام نداده‌ام و تلفن همراه را به بخشی از زندگی خود تبدیل نکرده‌ام؛ در نتیجه بهانه خوبی برای پیام ندادن دارم.

او به جای استفاده از تلفن همراه، تصمیم گرفت ابزاری را با کمک تخصص حرفه‌ای خود ابداع کند. علاقه هاپت به صفحه کلیدهای چرخشی، الهام‌بخش او در این پروژه بود. هاپت اضافه کرد: صفحه‌کلیدهای چرخشی، تمیز و مرتب هستند و من می‌خواستم آنها را در پروژه خود بگنجانم.

نخستین نمونه این تلفن همراه، بسیار ابتدایی بود و صرفا اثبات یک مفهوم به شمار می‌رفت اما هاپت به بهبود طراحی و کاهش اندازه آن پرداخت تا این که توانست تلفن را در یک قاب جای دهد.

هاپت برای ابداع قاب تلفن همراه، از یک چاپگر سه‌بعدی استفاده کرد و دکمه‌های شماره‌گیری سریع را به آن افزود و سپس توانست به سرعت با همسر و مادر خود تماس بگیرد.

هاپت گفت: اگر بخواهم با همسرم تماس بگیرم، می‌توانم این کار را تنها با فشردن یک دکمه انجام دهم. من می‌توان با کمک این تلفن همراه، بسیار سریع‌تر با مردم تماس بگیرم.

یک شرکت اروپایی مشغول توسعه سیستمی است که با کمک هوش مصنوعی خواب آلودگی و حواس پرتی راننده پشت فرمان خودرو را شناسایی می کند و به او هشدار می دهد.

شرکت «سیت» (Seat) مشغول توسعه فناوری هوش مصنوعی است که با خستگی رانندگان مقابله می کند و همزمان امنیت جاده ها را ارتقا می دهد.

«سیت» با همکاری شرکت اسپانیایی«آی سایت تکنولوژیز» مشغول توسعه سیستمی است که قابلیت بررسی باز بودن چشم راننده، زاویه دید و میزان پلک زدن و همچنین وضعیت سر او را دارد و به این ترتیب مشخص می کند راننده خواب آلود است یا خیر.

فناوری درحال توسعه، قابلیت شناسایی راننده را دارد و می تواند ترجیحات او را در خودرو اعمال کند، مثلا صندلی در وضعیت مورد علاقه وی تنظیم و گرمایش و تهویه خودرو را براساس تنظیمات مورد نظر راننده مشخص کند.

اگر مشخص شود راننده ای خواب آلود است یا حتی به دلیل توجه به موبایل حواسش پرت است، این سیستم پیام هشداری ارسال می کند.

«استفان لیجویک» مدیر بخش محصولات شرکت «سیت» می گوید: در کل بیش از ۹۰ درصد تصادفات جاده ای در اروپا به دلیل خطای انسانی است. دلیل اصلی این امر نیز حواس پرتی و خستگی، سرعت بیش از حد و مصرف الکل و مواد مخدر است. ما مشغول بررسی راه حل هایی هستیم تا از غفلت رانندگان پشت فرمان خودرو جلوگیری کنیم تا به این ترتیب میزان تصادفات جاده ای کمتر شود.

 

منبع: ایسنا

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  محققان موفق به ساخت و اختراع ربات‌ زنجیری شده‌اند که در طول انجام ماموریت خود متوقف نمی‌شوند چرا که می‌توانند موانع موجود بر سر راه خود را به خوبی رد کنند. ربات‌ها به اشکال مختلفی حرکت می‌کنند. برخی با پا راه می‌روند و برخی دیگر روی چرخ‌های خود می‌چرخند و برخی نیز به شکل خزندگان برای حرکت می‌خزند، اما ربات‌ها بعضی از مواقع با یک مانع روبرو می‌شوند که آنها را از حرکت بازمی‌دارد. اکنون ربات زنجیری "RCTR" ابداع
چمدان هوشمند هم از راه رسید چمدان هوشمند هم از راه رسید:یک شرکت تجاری رباتی در قالب یک چمدان خودران که قادر است در کنار مالک خود حرکت کند و لوازم مسافرت یا خریدهای وی را حمل کند، خبر داده است.شرکت ایتالیایی پیاگو که از سال ۲۰۱۷ برنامه ریزی برای تولید چنین ربات هایی را آغاز کرده و این بار رباتی برای حمل وسایل مسافرت یا خریدهای روزانه به نام گیتا تولید کرده است. این ربات می تواند حداکثر ۱۸
  "هالو"(Halo) نام دستبند/ مچ بند ردیاب سلامت جدید شرکت "آمازون" است که با نظارت بر صدا و اندازه ترکیب بدن، به کاربران می‌گوید که آیا چربی بدن آنها بیش از حد زیاد است یا خیر و آیا صدای کاربر نشان دهنده از خودراضی بودن او است یا خیر. آمازون در تابستان از مچ بند ردیاب سلامت و تناسب اندام خود به نام" هالو" رونمایی کرد و گفت که این ردیاب با یک برنامه مجهز به هوش مصنوعی جفت می‌شود
  یک هواپیمای عمود پرواز برقی و خودران در چین با قابلیت حمل ۴ سرنشین نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد. این وسیله نقلیه می تواند با سرعت ۲۰۰ کیلومتر برساعت پرواز کند. شرکت نوپای «اتوفلایت» اعلام کرد به طور موفقیت آمیز نخستین پرواز هواپیمای V۱۵۰۰M با ظرفیت ۴ سرنشین را تکمیل کرده است. این هواپیمای عمود پرواز برقی (eVTOL) مجهز به فناوری خودران است و هم اکنون می‌تواند با یک بار شارژ ۲۵۰ کیلومتر طی کند. V۱۵۰۰M در
  شرکت آئودی در یکی از تاسیسات خود دو اگزواسکلتون را روی ۶۰ کارگر آزمایش می کند. این اگزواسکلتون ها برای کاهش فشار بر ماهیچه ها به کار می روند. در خطوط تولید خودرو اگزواسکلتون ها می توانند در انجام فعالیت های سخت یا کارهای تکرار شونده کمک حال باشند که باعث کاهش فشار فیزیکی در کارگران می شود. درهمین راستا شرکت آئودی هم اکنون ابزارهای خاصی را برای پشتیبانی از برخی کارگران خود فراهم کرده است. حدود ۶۰ نفر
  به لطف تلاش دکتر "محمد معین صفایی" دانشمند ایرانی دانشگاه "رود آیلند" یک "پانسمان هوشمند" جدید ساخته شده است که می‌تواند در لحظه از ابتلا به عفونت‌های مضر جلوگیری کند و با نانولوله‌های کربن می‌تواند وضعیت عفونت در زخم‌ها را پیگیری کند. همه می‌دانند که پانسمان یا اصطلاحا "چسب زخم" برای پوشاندن و بهبود زخم‌های پوستی چقدر عالی است، اما تاکنون به پتانسیل این پانسمان‌ها در تشخیص عفونت‌ها توجه نشده است. با توجه به مطالعه اخیر منتشر شده در
  یک کلید ضد میکروب فلزی آنتی میکروبیال برای دوری از لمس اشیایی نظیر عابر بانک‌ها که به طور بالقوه می‌توانند آلوده باشند، ساخته شده است. اجتناب از لمس برخی از سطوح هنگام بیرون آمدن از خانه و حاضر شدن در ملاء عام دشوار است. صفحه نمایش‌های لمسی در فروشگاه‌ها، دستگاه‌های پرداخت الکترونیکی، صفحه کلید دستگاه‌های خودپرداز یا حتی دستگیره درها و غیره؛ همه ما هر روزه در معرض تماس با سطوح بالقوه آلوده هستیم. این ابزار موجب عدم لمس
دانشمندان باتری جدید و مقاومی ساخته‌اند که ممکن است روزی جایگزین باتری‌های لیتیوم-یونی مورد استفاده در تلفن‌ها و خودروهای برقی شود. برخلاف باتری‌های لیتیوم که در صورت آسیب دیدن ممکن است آتش بگیرند یا منفجر شوند، این باتری جدید زینک-هوا حتی پس از سوراخ شدن، سوزاندن یا غوطه‌وری در آب نیز به کار خود ادامه می‌دهد. این پژوهش به رهبری نوئه آرخونا و همکارانش در مرکز تحقیقات مواد پیشرفته (CIMAV) در چی‌واوا، مکزیک انجام شده است و نشان می‌دهد که باتری‌های
تیمی به رهبری دانشگاه موناش استرالیا با دریافت حمایت مالی پژوهشی، گامی مهم در مسیر توسعه یک حسگر زیستی مبتنی بر گرافن اکسید برداشته است؛ حسگری که می‌تواند با یک آزمایش خون ساده، نشانه‌های ژنتیکی سرطان را در مراحل بسیار اولیه شناسایی کند و چشم‌انداز تشخیص زودهنگام این بیماری را دگرگون کند. به گزارش ایسنا، دانشگاه موناش و شبکه درمانی موناش هلث (Monash Health) موفق به دریافت کمک‌هزینه پژوهشی ۱۰۰ هزار دلاری از بنیاد «لاو یور سیستر» (Love Your Sister Foundation)
فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دارویی را برای بیماران مبتلا به بیماری‌های بینابینی ریه به‌ویژه فیبروز ریوی به تولید رساندند. به گزارش ایسنا، محمدکریم رضایی، مدیر تحقیق و توسعه این شرکت ضمن اشاره به تولید این فرآورده دارویی، اظهار کرد: با تولید این فرآورده در داخل کشور، ایران از واردات بی‌نیاز شده و بیماران می‌توانند به‌راحتی به این دارو دسترسی داشته باشند. از نظر قیمتی نیز فرآورده تولید داخل تقریباً یک‌سوم قیمت نمونه خارجی است. به نقل از معاونت علمی
در نمایشگاه RoboWorld 2025 که در کره جنوبی برگزار شد، او جون-هو (Oh Jun-ho)، رئیس بخش رباتیک آینده سامسونگ، اعلام کرد این شرکت در حال کار بر روی فناوری‌های اصلی ربات‌های انسان‌نما مانند محرک‌ها (actuators)، حسگرها، نرم‌افزار و دست‌های رباتیکی است. به گزارش ایسنا، رئیس بخش رباتیک آینده سامسونگ اظهار کرد: ربات‌های انسان‌نما چالشی جدید برای سامسونگ هستند، اما شرکتی با تجربه و با زیرساخت‌های گسترده، آماده رویارویی با این چالش است. سامسونگ برای تقویت اکوسیستم رباتیک مبتنی بر هوش
یک گروه پژوهشی چینی با ارائه جایگزینی ساده برای روش تولید پیچیده، پرهزینه و خطرناک دارو، موفقیتی را رقم زده‌اند که برخی آن را در سطح جایزه نوبل توصیف می‌کنند. به گزارش ایسنا، دانشمندان در چین یک مسئله شیمی ۱۴۰ ساله را حل کرده‌اند؛ پیشرفتی که می‌تواند روش‌های سنتی تولید دارو را متحول کند و هزینه‌های درمان سرطان و دیگر ترکیبات دارویی گران‌قیمت را کاهش دهد. به نقل از ساوث ‌چاینا مورنینگ پست، این پژوهش مشترکا توسط «ژانگ شیاهنگ» از