ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی 733 403 نوفن حامی البرز

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

 

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی: یک مهندس حوزه فضا موفق شده تلفن همراهی برای خود ابداع کند که به شماره‌گیر چرخشی تلفن‌های قدیمی مجهز است.

یک مهندس حوزه فضا که از تلفن همراه و ابزار جدید متنفر است، تلفن همراهی برای خود ابداع کرده که با شماره‌گیر چرخشی کار می‌کند و این صفحه‌کلید قدیمی در یک قاب زمرد رنگ جای گرفته و یک آنتن دارد تا سیگنال کافی را تامین کند (ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی).

“جاستین هاپت”(Justine Haupt)، ۳۴ سال دارد و سه سال از عمر خود را به ساخت این تلفن همراه منحصر به فرد اختصاص داده است. او اکنون یک کیت به مبلغ ۱۷۰ دلار را به دیگران می‌فروشد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند اما این کیت‌ها، شماره‌گیر چرخشی را شامل نمی‌شوند زیرا هاپت، شماره‌گیر خود را از یک تلفن قدیمی به دست آورده است.

ارتفاع این تلفن همراه چهار اینچ، پهنای آن سه اینچ و ضخامت آن یک اینچ است و با یک سیم‌کارت شرکت مخابرات آمریکا موسوم به “ای‌تی اند تی” (AT&T) کار می‌کند.

عمر باتری این تلفن همراه، به ۲۴ تا ۳۰ ساعت می‌رسد و شهرت آن باعث شده تا هاپت، کیتی را برای دیگران ارائه دهد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند.

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

هاپت گفت: من ابتدا نمی‌خواستم اقدامی برای فروش انجام دهم اما تقاضای مصرانه و ایمیل‌های بسیاری که برای خرید تلفن همراه دریافت کردم، مرا به این کار تشویق کرد. نهایتا یک نفر پیشنهاد داد که حداقل یک کیت بسازم و من نیز به سرعت تجهیزات مورد نیاز را سرهم کردم تا نسخه جدیدی از مداری ارائه دهم که قدرت بیشتری داشته باشد.

وی افزود: من در حال حاضر برای ابداع یک کیت جامع‌تر تلاش می‌کنم که بتواند همه نیازهای کاربر خود را برآورده کند. من در هر هفته، حدود ۳۰ سفارش دارم.

هاپت فقط یک بار با تلفن همراه مادرش پیام داده است. وی ادامه داد: من یک مهندس هستم و فناوری را دوست دارم اما تلفن همراه، مسیری نیست که می‌خواهم در آن قدم بگذارم.

هاپت ادعا می‌کند که به رغم علاقه به فناوری، هرگز تلفن همراه نداشته و یا پیامی با تلفن همراه نفرستاده است. وی در این باره گفت: من در حوزه فناوری کار می‌کنم اما فرهنگ مربوط به تلفن همراه را دوست ندارم. من ابزاری را دوست ندارم که اتصال آن به اینترنت بیش از اندازه است. من ایده تماس گرفتن در هر لحظه را دوست ندارم و نیازی نمی‌بینم که سطح بالایی از دستیابی به اینترنت را داشته باشم. هر زمانی که احساس می‌کنم باید به بررسی موضوعی بپردازم، از رایانه‌ام استفاده می‌کنم. من هرگز با تلفن همراه پیام نداده‌ام و تلفن همراه را به بخشی از زندگی خود تبدیل نکرده‌ام؛ در نتیجه بهانه خوبی برای پیام ندادن دارم.

او به جای استفاده از تلفن همراه، تصمیم گرفت ابزاری را با کمک تخصص حرفه‌ای خود ابداع کند. علاقه هاپت به صفحه کلیدهای چرخشی، الهام‌بخش او در این پروژه بود. هاپت اضافه کرد: صفحه‌کلیدهای چرخشی، تمیز و مرتب هستند و من می‌خواستم آنها را در پروژه خود بگنجانم.

نخستین نمونه این تلفن همراه، بسیار ابتدایی بود و صرفا اثبات یک مفهوم به شمار می‌رفت اما هاپت به بهبود طراحی و کاهش اندازه آن پرداخت تا این که توانست تلفن را در یک قاب جای دهد.

هاپت برای ابداع قاب تلفن همراه، از یک چاپگر سه‌بعدی استفاده کرد و دکمه‌های شماره‌گیری سریع را به آن افزود و سپس توانست به سرعت با همسر و مادر خود تماس بگیرد.

هاپت گفت: اگر بخواهم با همسرم تماس بگیرم، می‌توانم این کار را تنها با فشردن یک دکمه انجام دهم. من می‌توان با کمک این تلفن همراه، بسیار سریع‌تر با مردم تماس بگیرم.

یک شرکت اروپایی مشغول توسعه سیستمی است که با کمک هوش مصنوعی خواب آلودگی و حواس پرتی راننده پشت فرمان خودرو را شناسایی می کند و به او هشدار می دهد.

شرکت «سیت» (Seat) مشغول توسعه فناوری هوش مصنوعی است که با خستگی رانندگان مقابله می کند و همزمان امنیت جاده ها را ارتقا می دهد.

«سیت» با همکاری شرکت اسپانیایی«آی سایت تکنولوژیز» مشغول توسعه سیستمی است که قابلیت بررسی باز بودن چشم راننده، زاویه دید و میزان پلک زدن و همچنین وضعیت سر او را دارد و به این ترتیب مشخص می کند راننده خواب آلود است یا خیر.

فناوری درحال توسعه، قابلیت شناسایی راننده را دارد و می تواند ترجیحات او را در خودرو اعمال کند، مثلا صندلی در وضعیت مورد علاقه وی تنظیم و گرمایش و تهویه خودرو را براساس تنظیمات مورد نظر راننده مشخص کند.

اگر مشخص شود راننده ای خواب آلود است یا حتی به دلیل توجه به موبایل حواسش پرت است، این سیستم پیام هشداری ارسال می کند.

«استفان لیجویک» مدیر بخش محصولات شرکت «سیت» می گوید: در کل بیش از ۹۰ درصد تصادفات جاده ای در اروپا به دلیل خطای انسانی است. دلیل اصلی این امر نیز حواس پرتی و خستگی، سرعت بیش از حد و مصرف الکل و مواد مخدر است. ما مشغول بررسی راه حل هایی هستیم تا از غفلت رانندگان پشت فرمان خودرو جلوگیری کنیم تا به این ترتیب میزان تصادفات جاده ای کمتر شود.

 

منبع: ایسنا

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  شرکت مایکروسافت با همکاری کروز و جنرال موتورز خودروی خودران تولید می‌کند. هدف از این همکاری ارتقای فناوری مورد استفاده در این خودرو اعلام شده است. کروز و جنرال موتورز قبلاً هم همکاری‌هایی در زمینه تولید خودروهای خودران داشتند و حالا مایکروسافت به جمع آنها ملحق شده تا به تجاری سازی خودروهای خودران کمک کند.مایکروسافت میزان سرمایه گذاری خود را در این زمینه ۲ میلیارد دلار اعلام کرده است. کروز و جنرال موتورز از پلتفرم کلود آزور مایکروسافت در
  یک خودروی برقی به نام "غول کوچک" با استفاده از دو موتور الکتریکی "تسلا" که به شدت تغییر یافته است، رکورد سرعت وسایل نقلیه برقی در زمین را با سرعت ۳۵۳ مایل در ساعت(۵۶۸ کیلومتر در ساعت) شکست. یک گروه از افراد جسور که دو روز پیش رکورد سرعت خودروهای الکتریکی را در ایالت یوتا آمریکا شکسته بودند، روز گذشته دوباره به رکورد خود حمله کرده و آن را بهبود بخشیدند. "اریک ریتر" راننده این گروه، اولین بار با
  دیگر برای پیش بینی وضعیت آب و هوا نیازی به اطلاع رسانی سازمان هواشناسی ندارید لذا می توانید از یک ابزار دقیق مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کنید. همزمان با افزایش هوشمندی منازل، استفاده از اپلیکیشن های پیش بینی وضعیت آب و هوا نیز منسوخ خواهد شد و افراد می توانند در منازلشان ایستگاه های هواشناسی ساده و دقیق تاسیس کنند. وضعیت آب و هوا را در خانه پیش بینی کنید محصول جدیدی که بدین منظور در آمریکا تولید
پروانه‌های «مونارک» الهام‌بخش طراحی بال‌های رباتیک چاپ سه‌بعدی شده‌اند که برای ایجاد حرکات ظریف خود به میدان‌های مغناطیسی متکی هستند. دانشمندان انواعی از بال‌های رباتیک را طراحی کرده‌اند که از بال‌ پروانه‌ها الهام می‌گیرند. بال‌های رباتیک به میدان‌های مغناطیسی متکی هستند تا بدون نیاز به قطعات الکترونیکی یا باتری‌های حجیم حرکت کنند و به تقلید از حرکت طبیعی پروانه‌ها بپردازند. «محمد خان»(Muhammad Khan)، پژوهشگر «دانشگاه فنی دارمشتات»(TU Darmstadt) در آلمان گفت: توانایی‌های قابل توجه «پروانه‌های مونارک»(Monarch butterflies) در مهاجرت و
  شهر شارجه امارات متحده عربی از نخستین شبکه مونوریل برقی موسوم به "اسکای پاد"(Sky Pod) که یک کابین معلق مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی خشن این کشور است، رونمایی کرد. اولین شبکه مونوریل برقی سریع السیر یا "اسکای پاد" به معنی "غلاف آسمانی" در شارجه امارات متحده عربی رونمایی شد. مسیر این "اسکای پاد" معلق دو کیلومتر است و در پارک تحقیقات، فناوری و نوآوری شارجه توسط شرکت "یونیت اسکای استرینگ"(Unitsky String) از کشور بلاروس در حال
  سفت شدن رزین در آب توسط نور محققان دانشگاه فناوری "وین" موفق به ساخت یک نوع رزین شده‌اند که حتی وقتی در آب باشد هم می‌توان آن را با تابش نور سخت کرد. شاید تاکنون راجع به رزین‌های "اپوکسی" شنیده باشید که هنگام قرار گرفتن در معرض نور سفت می‌شوند و معمولاً باید همه این مواد در معرض نور قرار بگیرند (سفت شدن رزین در آب توسط نور). اکنون محققان دانشگاه فناوری "وین" یک ماده افزودنی جدید به رزین
اضافه شدن خط بریل به کنسول‌های بازی اضافه شدن خط بریل به کنسول‌های بازی: مایکروسافت در ادامه نوآوری‌های خود برای توسعه و بهبود بازارهای هدف، تغییری نوین در کنسول‌های ایکس‌باکس را در نظر گرفته است. قابلیت دسترسی افراد نابینا و کم‌بینا به بازی‌های کامپیوتری مورد توجه قرار گرفته است. در حقیقت این ثبت اختراع یک تغییر بسیار کلیدی در کنسول‌های بازی استاندارد پیشنهاد نموده که شامل اضافه نمودن یک صفحه‌نمایش بریل برای گیمرهایی است که مشکل بینایی دارند! افراد دارای
  شرکت "کانن" یک حق اختراع جدید را به ثبت رسانده است که نمایانگر یک دوربین با لنزهای قابل تعویض چرخشی است که می‌تواند با لنزهای RF این شرکت کار کند. شرکت کانن(Canon) حق اختراعی را ثبت کرده است که اولین بار توسط پایگاه "Canon News" مشاهده شد و یک دوربین دستی را نشان می‌دهد که ترکیبی از طراحی دوربین جیبی شبیه به "Osmo Pocket" و سری RF لنزهای بدون آینه آن است. این دوربین از مکانیزم چرخشی برخوردار است
  محققان موفق به تولید پروتئین مصنوعی ماهیچه شده‌اند که می‌تواند در الیاف مصنوعی بکار گرفته شود تا لباس‌های محافظ، ایمپلنت‌های پزشکی و پروتزهای مصنوعی از آن ساخته شود. اگر تحقیقات جدید در دانشگاه "واشنگتن در سنت لوئیس" با موفقیت به پایان برسد، "پیراهن عضلانی" ممکن است به زودی معنای کاملاً جدیدی پیدا کند. محققان این دانشگاه راهی برای استفاده از باکتری‌ها به منظور تولید پروتئین‌های مصنوعی ماهیچه پیدا کرده‌اند که سپس می‌توانند برای تولید لباس‌های محافظ، وسایل محافظتی، ایمپلنت‌های
  بازوی بیونیکی ساخته شده که هر انگشت آن دارای ۳ مفصل و ۲ حسگر است که این بازو می تواند پیانو بزند (پیانو زدن بازوی بیونیکی)، آب بریزد و قیچی را کنترل کند. یک بازوی بیونیک ساخته شده که می تواند تخم مرغ ها را نگه دارد و پیانو بنوازد (پیانو زدن بازوی بیونیکی) و در حقیقت این بازو می تواند حرکات دست انسان را تقلید کند. «هیون مین دو» از انستیتو ماشین آلات و مواد کره جنوبی این
  یک حسگر زیستی برای رصد قند خون ورزشکاران توسعه یافته که روی بازوی فرد می چسبد و اطلاعات مربوط به سطح قند خون وی را روی اپلیکیشن موبایل نمایش می دهد. یک شرکت خدمات درمانی در آمریکا از نخستین حسگر زیستی ورزشی قند خون رونمایی کرد. این حسگر قند خون را اندازه می گیرد و مقدار آن را روی تلفن هوشمند نمایش می دهد. شرکت «آبوت» این دستگاه را ساخته که «لیبر سنس» (Liber Sense) نام دارد و به
  محققان موفق به تولید چسب زخم جدیدی شده اند که با کنترل میزان جذب اکسیژن در بافت پیوندی زده شده از شکست عمل‌های جراحی پیوند اعضا جلوگیری می‌کند. موفقیت عمل‌های جراحی پیوند اعضا و وادار کردن بافت‌های پیوند زده شده به فعالیت مانند بافت‌های عادی و اصلی همیشه فرایندی پرچالش بوده است و برای موفقیت در این زمینه تضمین اکسیژن رسانی به بافت پیوندی اهمیت زیادی دارد و حالا یک چسب زخم بزرگ بانداژ به کمک پزشکان آمده است.