ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی 733 403 نوفن حامی البرز

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

 

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی: یک مهندس حوزه فضا موفق شده تلفن همراهی برای خود ابداع کند که به شماره‌گیر چرخشی تلفن‌های قدیمی مجهز است.

یک مهندس حوزه فضا که از تلفن همراه و ابزار جدید متنفر است، تلفن همراهی برای خود ابداع کرده که با شماره‌گیر چرخشی کار می‌کند و این صفحه‌کلید قدیمی در یک قاب زمرد رنگ جای گرفته و یک آنتن دارد تا سیگنال کافی را تامین کند (ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی).

“جاستین هاپت”(Justine Haupt)، ۳۴ سال دارد و سه سال از عمر خود را به ساخت این تلفن همراه منحصر به فرد اختصاص داده است. او اکنون یک کیت به مبلغ ۱۷۰ دلار را به دیگران می‌فروشد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند اما این کیت‌ها، شماره‌گیر چرخشی را شامل نمی‌شوند زیرا هاپت، شماره‌گیر خود را از یک تلفن قدیمی به دست آورده است.

ارتفاع این تلفن همراه چهار اینچ، پهنای آن سه اینچ و ضخامت آن یک اینچ است و با یک سیم‌کارت شرکت مخابرات آمریکا موسوم به “ای‌تی اند تی” (AT&T) کار می‌کند.

عمر باتری این تلفن همراه، به ۲۴ تا ۳۰ ساعت می‌رسد و شهرت آن باعث شده تا هاپت، کیتی را برای دیگران ارائه دهد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند.

ابداع تلفن همراه از دل تلفن‌های قدیمی

هاپت گفت: من ابتدا نمی‌خواستم اقدامی برای فروش انجام دهم اما تقاضای مصرانه و ایمیل‌های بسیاری که برای خرید تلفن همراه دریافت کردم، مرا به این کار تشویق کرد. نهایتا یک نفر پیشنهاد داد که حداقل یک کیت بسازم و من نیز به سرعت تجهیزات مورد نیاز را سرهم کردم تا نسخه جدیدی از مداری ارائه دهم که قدرت بیشتری داشته باشد.

وی افزود: من در حال حاضر برای ابداع یک کیت جامع‌تر تلاش می‌کنم که بتواند همه نیازهای کاربر خود را برآورده کند. من در هر هفته، حدود ۳۰ سفارش دارم.

هاپت فقط یک بار با تلفن همراه مادرش پیام داده است. وی ادامه داد: من یک مهندس هستم و فناوری را دوست دارم اما تلفن همراه، مسیری نیست که می‌خواهم در آن قدم بگذارم.

هاپت ادعا می‌کند که به رغم علاقه به فناوری، هرگز تلفن همراه نداشته و یا پیامی با تلفن همراه نفرستاده است. وی در این باره گفت: من در حوزه فناوری کار می‌کنم اما فرهنگ مربوط به تلفن همراه را دوست ندارم. من ابزاری را دوست ندارم که اتصال آن به اینترنت بیش از اندازه است. من ایده تماس گرفتن در هر لحظه را دوست ندارم و نیازی نمی‌بینم که سطح بالایی از دستیابی به اینترنت را داشته باشم. هر زمانی که احساس می‌کنم باید به بررسی موضوعی بپردازم، از رایانه‌ام استفاده می‌کنم. من هرگز با تلفن همراه پیام نداده‌ام و تلفن همراه را به بخشی از زندگی خود تبدیل نکرده‌ام؛ در نتیجه بهانه خوبی برای پیام ندادن دارم.

او به جای استفاده از تلفن همراه، تصمیم گرفت ابزاری را با کمک تخصص حرفه‌ای خود ابداع کند. علاقه هاپت به صفحه کلیدهای چرخشی، الهام‌بخش او در این پروژه بود. هاپت اضافه کرد: صفحه‌کلیدهای چرخشی، تمیز و مرتب هستند و من می‌خواستم آنها را در پروژه خود بگنجانم.

نخستین نمونه این تلفن همراه، بسیار ابتدایی بود و صرفا اثبات یک مفهوم به شمار می‌رفت اما هاپت به بهبود طراحی و کاهش اندازه آن پرداخت تا این که توانست تلفن را در یک قاب جای دهد.

هاپت برای ابداع قاب تلفن همراه، از یک چاپگر سه‌بعدی استفاده کرد و دکمه‌های شماره‌گیری سریع را به آن افزود و سپس توانست به سرعت با همسر و مادر خود تماس بگیرد.

هاپت گفت: اگر بخواهم با همسرم تماس بگیرم، می‌توانم این کار را تنها با فشردن یک دکمه انجام دهم. من می‌توان با کمک این تلفن همراه، بسیار سریع‌تر با مردم تماس بگیرم.

یک شرکت اروپایی مشغول توسعه سیستمی است که با کمک هوش مصنوعی خواب آلودگی و حواس پرتی راننده پشت فرمان خودرو را شناسایی می کند و به او هشدار می دهد.

شرکت «سیت» (Seat) مشغول توسعه فناوری هوش مصنوعی است که با خستگی رانندگان مقابله می کند و همزمان امنیت جاده ها را ارتقا می دهد.

«سیت» با همکاری شرکت اسپانیایی«آی سایت تکنولوژیز» مشغول توسعه سیستمی است که قابلیت بررسی باز بودن چشم راننده، زاویه دید و میزان پلک زدن و همچنین وضعیت سر او را دارد و به این ترتیب مشخص می کند راننده خواب آلود است یا خیر.

فناوری درحال توسعه، قابلیت شناسایی راننده را دارد و می تواند ترجیحات او را در خودرو اعمال کند، مثلا صندلی در وضعیت مورد علاقه وی تنظیم و گرمایش و تهویه خودرو را براساس تنظیمات مورد نظر راننده مشخص کند.

اگر مشخص شود راننده ای خواب آلود است یا حتی به دلیل توجه به موبایل حواسش پرت است، این سیستم پیام هشداری ارسال می کند.

«استفان لیجویک» مدیر بخش محصولات شرکت «سیت» می گوید: در کل بیش از ۹۰ درصد تصادفات جاده ای در اروپا به دلیل خطای انسانی است. دلیل اصلی این امر نیز حواس پرتی و خستگی، سرعت بیش از حد و مصرف الکل و مواد مخدر است. ما مشغول بررسی راه حل هایی هستیم تا از غفلت رانندگان پشت فرمان خودرو جلوگیری کنیم تا به این ترتیب میزان تصادفات جاده ای کمتر شود.

 

منبع: ایسنا

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  محققان ژاپنی برای نخستین بار ابزاری برای ذخیره داده ساخته اند که نگارش و قرائت اطلاعات از روی آن با استفاده از برق ممکن است ولی می‌توان با تابش نور داده‌های موجود در آن را هم خواند. قرائت اطلاعات ذخیره شده بر روی حافظه‌های رایانه‌ها، گوشی‌ها و غیره با استفاده از سیگنال‌های الکتریکی صورت می‌گیرد، اما به تازگی فناوری جدیدی برای رمزگشایی و قرائت داده‌ها با استفاده از نور ابداع شده است. بدین منظور چراغ‌های ال ای دی به
  محققان آمریکایی برای اولین بار موفق به تولید چرم با استفاده از ابریشم شدند. چرم حاصل شده بدین شیوه هم قابل بازیافت بوده و هم با استفاده از چاپگر سه بعدی قابل تولید است. چرم به علت استحکام و دوام طولانی از قرن‌ها قبل مورد استفاده بوده، اما تولید آن مستلزم کشتار گسترده احشام است. اگر چه در ظاهر چرم و ابریشم بسیار متفاوت هستند، اما محققان برای افزایش استحکام، سختی و دوام ابریشم در عین حفظ انعطاف آن
  یک استارتاپ ایتالیایی با استفاده از نانوذرات، فیلم لایه نازکی ساخته است که می‌توان آن را روی پنجره‌ها استفاده کرد و با این کار به تولید انرژی کمک کرد (پنجره‌های خورشیدی با کمک نانوذرات). شرکت گلس‌ توپاور استارتاپ ایتالیایی فناوری متمرکز کننده نور خورشید را ارائه داده است که می‌توان آن را در عناصر ساختمان نظیر پنجره‌ها استفاده کرد، در این فناوری از نانوذرات موسوم به کروموفور استفاده شده است که به لطف مهندسی مناسب، فرایند جذب و انتشار
ارتقاء جایگاه ایران در وایپو ارتقاء جایگاه ایران در وایپو سازمان جهانی مالکیت معنوی: نماینده ایران در سازمان جهانی مالکیت معنوی از ارتقا ایران در وایپو سازمان جهانی مالکیت معنوی گفت، دکتر خدائیان معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران ضمن ایراد سخنرانی در اجلاس سالانه سازمان جهانی مالکیت معنوی(WIPO ) اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی شاخص های نوآوری جهانی، از سال 2014 تا کنون 59
  یک استارتاپ آمریکایی با شرکت "مگنیکس" برای ساخت بزرگترین هواپیمای هیدروژنی جهان همکاری می کند. شرکت "یونیورسال هیدروژن" که یک استارتاپ سوخت لجستیکی جدید است، پروژه ای برای تولید یک هواپیمای هیدروژنی شروع کرده است که بزرگترین هواپیماهای هیدروژنی جهان خواهد شد. این شرکت که در لس آنجلس آمریکا مستقر است، قرار است فناوری خود را بر روی هواپیمای "Q300" که یک هواپیمای 56 نفره است و با نام "Dash-8" نیز شناخته می شود، آزمایش کند. این هواپیما به
  یک محفظه مخصوص ضدعفونی کردن ماسک‌ها با مجهز بودن به امواج ماوراء بنفش قادر است فقط با فشردن یک دکمه ماسک شما و دیگر وسایل در معرض آلودگی را ضدعفونی کند. این روزها در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹، ماسک‌ها جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما شده‌اند و به عنوان بهترین وسیله برای محافظت از ما در برابر ویروس کرونا و سایر باکتری‌ها و میکروب‌ها شناخته می‌شوند. اما بر کسی پوشیده نیست که همین ماسک‌ها نیز می‌توانند عوامل بیماری‌زای بسیاری
  اخیرا گروهی از محققان "دانشگاه نیو ساوت ولز" استرالیا در مطالعه‌ای که با کمک "ایمان روحانی" محقق ایرانی انجام شد از چاپ سه‌بعدی استخوان به روشی نوین خبر داده‌اند. فناوری چاپ سه بعدی در حوزه پزشکی راه طولانی را به خصوص در تولید اندام طی کرده است و آنچه زمانی همانند داستان علمی تخیلی به نظر می‌رسید حال با کمک این فناوری به واقعیت تبدیل شده و سبب تحولی عظیم در حوزه بهداشت و درمان شده است. اما استخوان‌های
  یک تولید کننده موبایل چینی حق امتیاز اختراع یک عینک هوشمند ثبت کرده که سیگنال های درمانی از جمله نور فرابنفش و امواج صوتی منتشر می کند که برای درمان افسردگی و خستگی کارآمد است. شرکت شیائومی حق امتیاز اختراعی به نام «عینک و قاب هوشمند» ثبت کرده است. جزئیات این حق امتیاز نشان می‌دهند عینک و قاب هوشمند آن قابلیت‌های ردیابی مشکل سلامتی و درمان را یکپارچه می‌کند. محصول مذکور سیگنال‌های درمانی از جمله پالس‌های نور فرابنفش، نور
  سامسونگ حق امتیاز اختراعی برای یک دوربین سلفی زیر نمایشگر ثبت کرده که احتمالا در ۲۰۲۲ روی موبایل پرچمدار این شرکت عرضه شود. مدت هاست که تولید کنندگان موبایل سعی دارند دستگاهی با نمایشگر تمام صفحه بسازند. تاکنون روش های مختلفی برای از بین بردن بریدگی دوربین سلفی روی نمایشگر ارائه شده است. در همین راستا سامسونگ حق امتیاز اختراع موبایلی ثبت کرده که با روشی نوین دوربین سلفی را زیر نمایشگر مخفی می کند. در همین راستا در
  محققان موفق به تولید چسب زخم جدیدی شده اند که با کنترل میزان جذب اکسیژن در بافت پیوندی زده شده از شکست عمل‌های جراحی پیوند اعضا جلوگیری می‌کند. موفقیت عمل‌های جراحی پیوند اعضا و وادار کردن بافت‌های پیوند زده شده به فعالیت مانند بافت‌های عادی و اصلی همیشه فرایندی پرچالش بوده است و برای موفقیت در این زمینه تضمین اکسیژن رسانی به بافت پیوندی اهمیت زیادی دارد و حالا یک چسب زخم بزرگ بانداژ به کمک پزشکان آمده است.
کوچکترین چاپگر رنگی پرتابل دنیا یک استارتاپ کوچکترین چاپگر رنگی پرتابل دنیا موسوم به "پرین‌کیوب"(PrinCube) را ساخته است که هم هنگام عملیات نیازی به اتصال به برق ندارد و هم قادر است روی هر سطحی عملیات چاپ را انجام دهد. البته "پرین‌کیوب" یک دستگاه کاملاً مستقل نیست و باید از طریق وای-فای با یک برنامه اندروید/ iOS در تلفن هوشمند یا رایانه کاربر مرتبط باشد. کاربر با استفاده از آن برنامه می‌تواند متن‌های دلخواه خود را ایجاد کند یا عکس
  ماسک "C-Thru" نام یک مجموعه کلاه ایمنی آتش‌نشانان شامل کلاه و ماسک مخصوص آتش‌نشانی است که مجهز به یک دوربین حرارتی و یک نمایشگر "هاد"(HUD) یا نمایشگر سر بالا است تا دید حرارتی را در اختیار آتش‌نشانان قرار دهد. تیم‌های آتش‌نشانی مجبور به حمل وسایل به شکل دستی به منظور کمک به آنها در شرایط سخت و محیط‌های پر از دود هستند تا اینکه یک شرکت آمریکایی به نام "Qwake" با فراهم کردن دید حرارتی در یک صفحه نمایش