تولید جعبه ضدعفونی کننده ماسک

تولید جعبه ضدعفونی کننده ماسک

تولید جعبه ضدعفونی کننده ماسک 733 403 نوفن حامی البرز

 

یک محفظه مخصوص ضدعفونی کردن ماسک‌ها با مجهز بودن به امواج ماوراء بنفش قادر است فقط با فشردن یک دکمه ماسک شما و دیگر وسایل در معرض آلودگی را ضدعفونی کند.

این روزها در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹، ماسک‌ها جزئی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما شده‌اند و به عنوان بهترین وسیله برای محافظت از ما در برابر ویروس کرونا و سایر باکتری‌ها و میکروب‌ها شناخته می‌شوند. اما بر کسی پوشیده نیست که همین ماسک‌ها نیز می‌توانند عوامل بیماری‌زای بسیاری را روی سطح خود حمل کنند، به همین دلیل تمیز کردن و ضد عفونی کردن ماسک‌های چند بار مصرف و تعویض منظم ماسک‌های یک بار مصرف و دور انداختن ایمن آنها بسیار مهم است.

اکنون دستگاهی به نام “UVCcleans” که اولین جعبه ضدعفونی کننده ماسک در جهان است، برای انجام همین کار ساخته شده است. افراد می‌توانند فقط با فشار یک دکمه روی این دستگاه، ماسک خود را با استفاده از نور ماوراء بنفش ۱۸۵ نانومتری ضدعفونی کنند.

این نور، دی‌ان‌ای باکتری‌ها، ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا را غیرفعال می‌کند. با از بین رفتن دی‌ان ای آنها، این عوامل بیماری‌زای خطرناک دیگر نمی‌توانند تکثیر و باعث بیماری شوند.

این جعبه به شکل یک پاوربانک قابل حمل است و می‌توان از آن در هر زمان و هر مکان استفاده کرد.این بدان معناست که این دستگاه افراد را در امان نگه می‌دارد و از آنها در برابر انواع بیماری‌ها محافظت می‌کند.

قابلیت دیگر این دستگاه، قابلیت استفاده از قسمت بالایی آن برای ضدعفونی کردن سایر موارد مانند کلیدها یا دستکش است که غالباً با عوامل بیماری‌زا در تماس هستند. حتی می‌توان از آن برای ضد عفونی کردن خودرو نیز استفاده کرد.

این دستگاه، کوچک است و به راحتی درون کیف یا جیب جا می‌شود. همچنین با قیمت ۳۲.۹۹ دلار به بازار عرضه شده است.

شرکت سازنده ربات انسان نمای صوفیا تصمیم دارد تولید انبوه آن را از سال جاری میلادی آغاز کند زیرا شیوع کووید۱۹ فرصتی برای گسترش صنعت رباتیک فراهم کرده است.

ربات انسان نمای صوفیا در سال ۲۰۱۶ میلادی رونمایی شد و از آن زمان تاکنون توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. در همین راستا شرکت سازنده تصمیم دارد تا پایان سال تولید انبوه ربات را آغاز کند.

دیوید هانسون بنیانگذار و مدیر ارشد ا جرایی این شرکت می‌گوید: جهان گرفتار کووید ۱۹ نیازمند اتوماسیون بیشتری است تا مردم را ایمن نگه دارد.

شرکت هانسون رباتیکز در هنگ کنگ قرار دارد و اعلام کرد در نیمه نخست ۲۰۲۱ میلادی ۴ مدل از جمله صوفیا در کارخانه تولید می‌شود. این در حالی است که کارشناسان پیش بینی می‌کنند پاندمی ویروس کرونا فرصت‌های متعددی برای صنعت رباتیک ایجاد کرده است.

هانسون معتقد است استفاده از ربات‌ها فقط در حوزه خدمات درمانی کارآمد نیست بلکه می‌تواند به مشتریان در صنایع مختلف مانند خرده فروشی و سفرهای هوایی نیز کمک کند.

بنیانگذار این شرکت می‌افزاید: صوفیا و ربات‌های هانسون به دلیل شباهت به انسان، بسیار یگانه هستند. همچنین در وضعیت‌هایی مشابه زمان فعلی که مردم به شدت تنها هستند، به آنها کمک می‌کنند.

البته به گفته جوهان هورن، پروفسور ربات‌های اجتماعی که روی صوفیا نیز تحقیق کرده، این فناوری هنوز نوپا است و پاندمی کووید ۱۹ رابطه انسان و ربات را تسریع می‌کند.

 

منبع: ایسنا