خودروی برقی شاسی بلند رنو با برد ۷۰۰ کیلومتر

خودروی برقی شاسی بلند رنو با برد ۷۰۰ کیلومتر

خودروی برقی شاسی بلند رنو با برد ۷۰۰ کیلومتر 733 403 نوفن حامی البرز

خودروی برقی شاسی بلند رنو با برد ۷۰۰ کیلومتر

 

رنو از تولید نمونه مفهومی خودروی برقی شاسی بلند خود خبر داده که هم در نقاط شهری و هم در مسافرت‌ها قابل استفاده است.

خودروی برقی شاسی بلند جدید رنو مورفوز نام دارد و برای حالت شهری یک باتری ۴۰ کیلووات ساعتی در آن نصب می‌شود اما با تقویت این باتری و نصب یک بسته باتری اضافی ۵۰ کیلووات ساعتی برد خودروی یادشده به ۷۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد.

نصب باتری اضافی بر روی این خودروی برقی شاسی بلند در عرض چند ثانیه صورت می‌گیرد و یک محفظه کوچک ۲۰ سانتیمتری به همین منظور در نظر گرفته شده است و طراحی سپرهای عقب این خودرو و چراغ‌ها و شاسی‌های جلوی آن نیز به گونه‌ای صورت گرفته تا کمترین میزان مقاومت در برابر فشار و جریان هوا ایجاد شود.

پس از اتمام سفر راننده خودرو می‌تواند در صورت تمایل باتری اضافی ۵۰ کیلووات ساعتی را کنار بگذارد تا از وزن خودرو کاسته شود که شارژ این خودرو به صورت بی سیم هم در منزل و هم در ایستگاه‌های شارژ ممکن است و در زمان توقف می‌توان از باتری‌های این خودرو برای شارژ لوازم برقی منزل هم استفاده کرد.

خودروی برقی شاسی بلند رنو با برد ۷۰۰ کیلومتر

برای این خودروی برقی شاسی بلند مفهومی سیستم رانندگی نیمه خودکار هم در نظر گرفته شده تا سرنشینان در بزرگراه‌ها بتوانند با هم تعامل داشته باشند که امکان تغییر وضعیت صندلی‌های این خودرو نیز در همین راستا ممکن است.

محققان روشی ارائه کردند که با استفاده از آن می‌توان شکل نانوذرات را کنترل و در نهایت، مواد توخالی تولید کرد که در بخش تولید کاتالیست قابل استفاده هستند.
دانشمندان برای اولین بار از نور برای کنترل شکل نانوذرات استفاده کردند و با این کار موفق به ساخت بلورهای توخالی با ابعاد میکرونی شدند، این بلورها از جنس اکسید مس بوده که دارای پوسته‌ای توخالی هستند.

برایس ساتلر از محققان دانشگاه واشنگتون و از پژوهشگران این پروژه گفت: چنین ذراتی می‌توانند کاربردهای زیادی در آینده داشته باشند، از آن‌ها می‌توان برای تولید کاتالیزور با قیمت پایین استفاده کرد، کاتالیزورهایی که برای زدایش دی‌اکسیدکربن از اتمسفر به کار گرفته می‌شوند. همچنین این ذرات می‌توانند در بهبود تصویربرداری استفاده شوند.

وی ادامه داد: ساختار بلور تعیین می‌کند که کدام وجه آن محافظت شود و کدام وجه حل شود، آرایش اتمی وجوه موجب می‌شود که برخی الکترون‌ها به سادگی برانگیخته شوند و اتم‌ها به سطح منتقل شوند اما سطح محافظت نشده به سادگی حل و موجب می‌شود شکل هندسی ذرات تغییر کند.

وی بیان کرد: در این پروژه از نور مرئی، محلول قلیایی و یک منبع تامین ولتاژ استفاده می‌شود، تابش نور به میکروبلورهای اکسید مس موجب می‌شود تا الکترون‌های آن برانگیخته شده و این الکترون‌ها با یون‌های مس ترکیب می‌شوند و در نهایت اتم‌های مس منظم تشکیل می‌شوند، این اتم‌ها دیگر به اکسیژن محدود نمی‌شوند و می‌توانند به سطح ذرات دیگر بپرند و در نهایت پوششی از جنس مس روی سطح ذرات ایجاد می‌کنند، پوششی که می‌تواند از سطح زیرین حفاظت کند.

محققان این پروژه معتقدند که یافته‌های این تحقیق می‌تواند برای طراحی کاتالیست‌هایی با راندمان بالا استفاده شود، مساحت سطحی بالای ذرات و شکل هندسی ویژه آن‌ها موجب می‌شود تا این ساختار بتواند واکنش گیراندازی کربن را تسهیل کند،در تصویربرداری میکروسکوپی از نمونه‌های زیستی نظیر خون و ادرار این ساختارهای توخالی می‌تواند مولکول‌های زیستی را محاط کرده و امکان شناسایی ترکیباتی که در حالت عادی تشخیص آن‌ها چالش‌برانگیز است را تسهیل کند.

 

منبع: خبرگزاری مهر

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  یک شرکت هلندی نوعی پهپاد یا هگزاکوپتر تولید کرده که می‌تواند تا ۲۰ کیلوگرم بار را حمل کند. شرکت هلندی "Acecore Technologies" یک هگزاکوپتر به نام "نوآ"(Noa) تولید کرده که می‌تواند تا ۲۰ کیلوگرم وزن را بلند کند. این پهپاد یا هگزاکوپتر دارای شش پروانه ۲۸ اینچی(۷۱۱ میلی‌متر) است که با فیبر کربن تقویت شده و اسکلت آن کربنی است. برای محافظت این پهپاد از باران شش موتور آن به طرز وارونه جای‌گذاری شده‌اند. در نتیجه، نوآ می‌تواند زیر
  محققان "دانشگاه ایالتی اوهایو" نرم افزار جدیدی ساخته‌اند که به آنها امکان می‌دهد نانوربات‌های دی.ان.ای را به سرعت طراحی و شبیه سازی کنند. پیش از این ساخت چنین دستگاه‌های ریزی امری بسیار چالش برانگیز بود اما اکنون محققان می‌توانند طراحی آنها را در عرض چند دقیقه انجام دهند. توسعه ربات‌ها و دستگاه‌های مبتنی بر دی.ان.ای در چنین مقیاس کوچکی چالش‌های زیادی دارد. نرم افزار جدید "MagicDNA" نام دارد و هدف آن ساده سازی این روند است و به عنوان
  یک دستگاه جمع آوری میکروپلاستیک‌ها جالب به گونه‌ای طراحی شده است که بر روی رینگ خودرو نصب می‌شود و وظیفه جمع آوری میکروپلاستیک‌های تایرها را بر عهده دارد. در حالی که ممکن است ما از اگزوز خودرو به عنوان منبع اصلی آلودگی هوا یاد کنیم، از این نکته که لاستیک‌های خودرو نیز با انتشار میکروپلاستیک به شدت در آلودگی هوا غافل هستیم. دستگاه جمع آوری میکروپلاستیک‌ها که روی چرخ‌های خودرو نصب می‌شود، می‌تواند ذرات لاستیکی که از تایرها جدا
  مهندسان دانشگاه پوردو در آمریکا ابزار جدیدی برای جمع‌آوری زباله از فضا ابداع کرده‌اند که اسپین نیکر ۳ نام دارد و قادر است زباله‌های فضایی را از ارتفاع ۶۴۵ کیلومتری جمع‌آوری کند. آمریکا قصد دارد ماهواره‌های از رده خارج خود را ظرف ۲۵ سال آینده به هر نحو ممکن از جو کره زمین پاکسازی کند تا آنها در مدار زمین باقی نمانند. این زباله‌ها با کشیده شدن به درون جو زمین می‌سوزند و از بین می‌روند. قرار است این
  دستگاهی ابداع شده که امواج رادیویی در اتاق منتشر می کند و با استفاده از هوش مصنوعی حرکات سالمندان را بدون نیاز به دوربین رصد می کند. به زودی می توان یک ابزار رادار مانند که می تواند بدون استفاده از دوربین حرکات افراد در سراسر روز را رصد کند، در خانه های سالمندان به کاربرد تا در صورت زمین خوردن افراد به کادر درمان هشدار دهد. گروهی از محققان دانشگاه MIT این فناوری را ابداع کرده اند. آنها
  حق امتیاز اختراع دو موبایل منتشر شده است که دارای نمایشگرهایی هستند که کل دستگاه را در بر می گیرد. شیائومی در اواخر ۲۰۱۹ میلادی طرح اولیه موبایل را رونمایی کرد که Mi Mix Alpha نام داشت و نمایشگر آن به طور کامل دستگاه را در بر گرفته بود. طبق گزارش وب سایت«لتس گو دیجیتال» شیائومی حق امتیاز مذکور را در پایان ۲۰۱۹ میلادی در چین ثبت کرده و اسناد آن در یکم ژانویه ۲۰۲۱ میلادی منتشر شده است.
شرکت مایکروسافت یک رایانه جدید نوری ساخته است که می‌تواند هوش مصنوعی را ۱۰۰ برابر سریع‌تر و کارآمدتر اجرا کند. به گزارش ایسنا، رایانه نوری آنالوگ مایکروسافت که با نور کار می‌کند، می‌تواند هوش مصنوعی را ۱۰۰ برابر سریع‌تر اجرا کند و وظایف بهینه‌سازی را بهتر انجام دهد. به نقل از آی‌ای، بخش «مایکروسافت ریسرچ» یا «تحقیقات مایکروسافت» نمونه اولیه رایانه‌ای را ساخته است که به الکترون‌هایی که از سیلیکون عبور می‌کنند، متکی نیست، بلکه به پرتوهای نور متکی است.
  محققان گوگل الگوریتمی توسعه دادند که یادگیری راه رفتن ربات ها توسط خودشان را نشان می دهد. شکی نیست که در آینده‌ای نه‌چندان دور ربات‌ها نقش بسیار مهمی در زندگی ما ایفا خواهند کرد اما از نکات حائز اهمیت این موضوع این است که عملکرد آن‌ها به‌نحوی باشد که مفید باشند (یادگیری راه رفتن ربات ها توسط خودشان). همچنان استفاده از ربات‌ها با چالش‌هایی همراه است که از میان آن‌ها می‌توان به رفت و آمد ربات‌ها بدون دخالت انسان
استارت‌آپ فنلاندی IXI می‌خواهد آنچه یک عینک می‌نامیم را بازتعریف کند و اکنون به ‌نظر می‌رسد تنها یک قدم با تبدیل‌ کردن این دیدگاه به واقعیت فاصله دارد. عینک‌های با فوکوس خودکار این شرکت اکنون در مراحل نهایی توسعه پیش از عرضه رسمی هستند. به گزارش ایسنا، استارت‌آپ IXI، این عینک را «اولین عینک‌ با فوکوس خودکار در جهان» می‌نامد و این ادعایی است که شرکت ژاپنی Vixion بی‌شک با آن مخالفت خواهد کرد و در حقیقت فناوری انقلابی‌ داخل فریم‌های
  محققان موفق به طراحی دو سلول خورشیدی برای بهره وری بیشتر شده اند که رکورد بهره وری را شکسته اند و از آنها برای تبدیل ۵۰ درصد از انرژی دریافتی خورشید به الکتریسیته استفاده شده است. سلول خورشیدی برای بهره وری بیشتر تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریسیته به کار می‌روند، معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ درصد است. اما محققان آزمایشگاه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر در کلرادوی آمریکا دو سلول خورشیدی ساخته‌اند که دارای بهره وری ۴۷.۱ درصدی هستند. سلول خورشیدی
  شرکت چینی "دی‌جی‌آی" یک طرح ابتدایی برای ابداع یک وسیله نقلیه مجهز به دوربین ( پتنت آفرود دوربین‌دار ) ارائه داده است. شرکت چینی "دی‌جی‌آی" (DJI)، از نام‌های پیشرو در عرصه ساخت پهپادهای مجهز به دوربین است و در این زمینه شرکت‌های کمی وجود دارند که تلاش کرده‌اند یک وسیله نقلیه دوربین دار زمینی ارائه دهند اما دی‌جی‌آی سعی دارد در این مسیر حرکت کند و حق ثبت اختراع را برای یک وسیله نقلیه جاده‌ای که به دوربین مجهز
از ابتکارات مایکروسافت ساخت فرش واقعیت مجازی از ابتکارات مایکروسافت ساخت فرش واقعیت مجازی کمپانی مایکروسافت به تازگی پتنتی را برای ساخت نوعی از فرش‌های ارتعاشی مخصوص ثبت کرده است که با ایمن سازی فضا، به بهبود کیفیت تجربه کاربران از بازی‌های واقعیت مجازی کمک می‌کند.   اگرچه برخی سیستم‌های واقعیت مجازی به هنگام خروج از منطقه امن بازی به کاربران هشدار می‌دهند اما باز هم احتمال برخورد آن‌ها به اشیاء پیرامون در حین بازی وجود دارد، امری که می‌تواند