آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد

آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد

آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد 733 403 نوفن حامی البرز

آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد

 

آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد همراه با چند خوشامدگویی جدید، امکان نمایش اتفاقات قبل از فشردن زنگ درب در سری 3 از زنگ یا آیفون تصویری “دوربل”(Doorbell) ساخت شرکت “رینگ”(Ring) فراهم خواهد شد.

شرکت “رینگ”(Ring) که متعلق به شرکت آمازون است، برنامه‌های خود را برای سری جدید آیفون‌های تصویری را اعلام کرده است. سری جدید آیفون تصویری این شرکت موسوم به “سری 3” نوید چند ارتقای قابل توجه را می‌دهد (آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد).

طبق اعلام این شرکت، مدل “پلاس”(Plus) فیلمی از چهار ثانیه قبل از فشردن زنگ را نشان می‌دهد که در نقش دزدگیر نیز ظاهر می‌شود. اگرچه این فیلم به صورت سیاه و سفید خواهد بود، اما می‌تواند برای شناسایی و تشخیص سارقان و غیره مفید باشد.

در حالی که این مفهوم کاملاً جدید نیست، اما این آیفون تصویری ظاهراً اولین دزدگیر دارای باطری است که از این ویژگی بهره می‌برد. این آیفون تصویری به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و شرکت سازنده می‌گوید خیلی زود از این محصول رونمایی می‌کند (آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد).

هر دو مدل پایه و پلاس از یک وسعت دید جدید پشتیبانی می‌کنند که از وقایع 4.5 متری تصویربرداری می‌کند و از شبکه وای‌فای 5 گیگاهرتزی پشتیبانی می‌کند. همچنین امکان تنظیم آنلاین صدای زنگ فراهم است. در کل به نظر می‌رسد این آیفون تصویری، کم نظیر و سودمند است.

پیش‌بینی می‌شود مدل معمولی این آیفون تصویری با قیمت 199 دلار فروخته شود، در حالی که مدل “پلاس” ممکن است 229 دلار قیمت داشته باشد. با این وجود، ممکن است “رینگ” موفقیت کمتری در جلب توجه و ایجاد علاقه در مشتریان داشته باشد، چرا که این قیمت‌ها برای یک آیفون تصویری بالا به نطر می‌رسد.

آیفون تصویری که اتفاقات قبل از زدن زنگ را نشان می‌دهد

از زمان ورود فیلم سری دوم این زنگ‌ها، کارشناسان و منتقدین در مورد مشارکت پلیس و تاثیر آن بر حریم خصوصی ابراز نگرانی کردند. ضمن اینکه به دیگر موارد امنیتی این دستگاه اشاره نشده است.

یک مهندس حوزه فضا موفق شده تلفن همراهی برای خود ابداع کند که به شماره‌گیر چرخشی تلفن‌های قدیمی مجهز است.

یک مهندس حوزه فضا که از تلفن همراه و ابزار جدید متنفر است، تلفن همراهی برای خود ابداع کرده که با شماره‌گیر چرخشی کار می‌کند. این صفحه‌کلید قدیمی، در یک قاب زمرد رنگ جای گرفته و یک آنتن دارد تا سیگنال کافی را تامین کند.

“جاستین هاپت”(Justine Haupt)، ۳۴ سال دارد و سه سال از عمر خود را به ساخت این تلفن همراه منحصر به فرد اختصاص داده است. او اکنون یک کیت به مبلغ ۱۷۰ دلار را به دیگران می‌فروشد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند اما این کیت‌ها، شماره‌گیر چرخشی را شامل نمی‌شوند زیرا هاپت، شماره‌گیر خود را از یک تلفن قدیمی به دست آورده است.

ارتفاع این تلفن همراه چهار اینچ، پهنای آن سه اینچ و ضخامت آن یک اینچ است و با یک سیم‌کارت شرکت مخابرات آمریکا موسوم به “ای‌تی اند تی” (AT&T) کار می‌کند.

عمر باتری این تلفن همراه، به ۲۴ تا ۳۰ ساعت می‌رسد و شهرت آن باعث شده تا هاپت، کیتی را برای دیگران ارائه دهد تا بتوانند تلفن همراه خود را بسازند.

هاپت گفت: من ابتدا نمی‌خواستم اقدامی برای فروش انجام دهم اما تقاضای مصرانه و ایمیل‌های بسیاری که برای خرید تلفن همراه دریافت کردم، مرا به این کار تشویق کرد. نهایتا یک نفر پیشنهاد داد که حداقل یک کیت بسازم و من نیز به سرعت تجهیزات مورد نیاز را سرهم کردم تا نسخه جدیدی از مداری ارائه دهم که قدرت بیشتری داشته باشد.

وی افزود: من در حال حاضر برای ابداع یک کیت جامع‌تر تلاش می‌کنم که بتواند همه نیازهای کاربر خود را برآورده کند. من در هر هفته، حدود ۳۰ سفارش دارم.

هاپت ادعا می‌کند که به رغم علاقه به فناوری، هرگز تلفن همراه نداشته و یا پیامی با تلفن همراه نفرستاده است. وی در این باره گفت: من در حوزه فناوری کار می‌کنم اما فرهنگ مربوط به تلفن همراه را دوست ندارم. من ابزاری را دوست ندارم که اتصال آن به اینترنت بیش از اندازه است. من ایده تماس گرفتن در هر لحظه را دوست ندارم و نیازی نمی‌بینم که سطح بالایی از دستیابی به اینترنت را داشته باشم. هر زمانی که احساس می‌کنم باید به بررسی موضوعی بپردازم، از رایانه‌ام استفاده می‌کنم. من هرگز با تلفن همراه پیام نداده‌ام و تلفن همراه را به بخشی از زندگی خود تبدیل نکرده‌ام؛ در نتیجه بهانه خوبی برای پیام ندادن دارم.

هاپت فقط یک بار با تلفن همراه مادرش پیام داده است. وی ادامه داد: من یک مهندس هستم و فناوری را دوست دارم اما تلفن همراه، مسیری نیست که می‌خواهم در آن قدم بگذارم.

او به جای استفاده از تلفن همراه، تصمیم گرفت ابزاری را با کمک تخصص حرفه‌ای خود ابداع کند. علاقه هاپت به صفحه کلیدهای چرخشی، الهام‌بخش او در این پروژه بود. هاپت اضافه کرد: صفحه‌کلیدهای چرخشی، تمیز و مرتب هستند و من می‌خواستم آنها را در پروژه خود بگنجانم.

هاپت برای ابداع قاب تلفن همراه، از یک چاپگر سه‌بعدی استفاده کرد و دکمه‌های شماره‌گیری سریع را به آن افزود و سپس توانست به سرعت با همسر و مادر خود تماس بگیرد.

نخستین نمونه این تلفن همراه، بسیار ابتدایی بود و صرفا اثبات یک مفهوم به شمار می‌رفت اما هاپت به بهبود طراحی و کاهش اندازه آن پرداخت تا این که توانست تلفن را در یک قاب جای دهد.

هاپت گفت: اگر بخواهم با همسرم تماس بگیرم، می‌توانم این کار را تنها با فشردن یک دکمه انجام دهم. من می‌توان با کمک این تلفن همراه، بسیار سریع‌تر با مردم تماس بگیرم.

 

منبع: ایسنا

 

دیگر اخبار مرتبط با نوآوری:

  رنو از تولید نمونه مفهومی خودروی برقی شاسی بلند خود خبر داده که هم در نقاط شهری و هم در مسافرت‌ها قابل استفاده است. خودروی برقی شاسی بلند جدید رنو مورفوز نام دارد و برای حالت شهری یک باتری ۴۰ کیلووات ساعتی در آن نصب می‌شود اما با تقویت این باتری و نصب یک بسته باتری اضافی ۵۰ کیلووات ساعتی برد خودروی یادشده به ۷۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد. نصب باتری اضافی بر روی این خودروی برقی شاسی بلند در
  ملخ‌ها نیز مانند سگ‌ها از توانایی منحصر به فردی برای بو کشیدن برخوردارند و با توجه به جثه کوچکشان می‌توان به راحتی از آنها برای کشف مواد منفجره استفاده کرد. گروهی از محققان آمریکایی با قراردادن یک ملخ بر روی یک ربات متحرک و بررسی علائم مغزی ملخ‌ها به سادگی موفق به شناسایی موقعیت مواد منفجره شده‌اند. ملخ‌ها می‌توانند بوی مواد منفجره را در هوا حس کنند و از این طریق به سمت محل قرارگیری آنها حرکت کنند و
محققان یک دستکش لمسی برای درک بهتر واقعیت مجازی ابداع کرده اند که بی سیم است و به کاربر کمک می کند محیط سه بعدی مجازی را بهتر درک کند. شرکت «فلویید ریالیتی»(Fluid Reality) برای دستکش های واقعیت مجازی لمسی یک جایگزین ارزان‌تر و سبک‌تر ارائه می کند که نیازی نیست به یک کوله پشتی سنگین متصل شود یا لوله ‌هایی را به دنبال خود بکشد. هدف از طراحی این ابزار فراهم کردن تجریه واقعیت مجازی با کیفیت بالا به
چمدان هوشمند هم از راه رسید چمدان هوشمند هم از راه رسید:یک شرکت تجاری رباتی در قالب یک چمدان خودران که قادر است در کنار مالک خود حرکت کند و لوازم مسافرت یا خریدهای وی را حمل کند، خبر داده است.شرکت ایتالیایی پیاگو که از سال ۲۰۱۷ برنامه ریزی برای تولید چنین ربات هایی را آغاز کرده و این بار رباتی برای حمل وسایل مسافرت یا خریدهای روزانه به نام گیتا تولید کرده است. این ربات می تواند حداکثر ۱۸
سرویس بهداشتی هوشمند با ابداع یک گجت سرویس بهداشتی هوشمند با ابداع یک گجت: یک استارتاپ آمریکایی نوعی گجت ارائه داده که می‌تواند سرویس بهداشتی معمولی را به یک سرویس هوشمند تبدیل ‌کند. در حال حاضر یکی از امکاناتی که در دنیای خانه‌های هوشمند به چشم می‌خورد، وجود گجت‌ها و ابزاری است که می‌توانند سیستم‌های معمولی را به سیستم‌های قابل اتصال به اینترنت تبدیل کنند و نیاز به تعویض آنها را از بین ببرند. یک استارتاپ آمریکایی نوعی گجت ارائه
  محققان برای تسهیل نمونه‌برداری از باکتری‌ها و میکرو اورگانیسم‌های داخل روده، ریزدستگاهی ساختند که با بلعیده شدن، داخل روده باز می‌شود و از محتویات روده نمونه‌برداری می‌کند. میکروب‌های روده بر سلامتی انسان تاثیر می‌گذارند، اما هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد، زیرا بخشی از آن‌ها را نمی‌توان به‌سادگی جمع‌آوری کرد. به‌تازگی مقاله‌ای در ACS Nano به چاپ رسیده که در آن محققان جزئیات مربوط به ساخت کپسول قابل هضمی را تشریح کردند که روی موش‌ها آزمایش شده و
  طراحی تختی برای جلوگیری از بیماری‌ها ، بیشتر مردم دنیا به دلیل هزینه های بالای دستگاه ها نمی توانند از خدمات اسکن با اشعه ایکس استفاده کنند و فیلامنت‌های فوق‌العاده داغ داخل دستگاه‌های سنتی اشعه ایکس به مقدار انرژی و گرمای زیادی نیاز دارند و تنها برای حفظ امنیت بیمار میلیون‌ها دلار باید هزینه کرد. شرکتی با ایده گرفتن از فیلم پیشتازان فضا طراحی تختی برای جلوگیری از بیماری‌ها ارائه کرده تا افراد بیشتری بتوانند از خدمات پرتونگاری با
  پژوهشگران "موسسه فیزیک آمریکا" در پروژه جدید خود، ربات ها برای درمان تومور بسیار کوچکی ابداع کرده‌اند که می‌توانند با شنا در بدن، دارو را به محل مورد نظر برسانند. ربات ها برای درمان تومور که در مقیاس میکرومتر ساخته می‌شوند، می‌توانند به شنا کردن در بدن بپردازند و داروها را به تومورها برسانند و یا عملکردهای ضروری دیگری را انجام دهند. از سوی دیگر، گرایش طبیعی باکتری‌ها به حس کردن محیط، به این معنا است که آنها می‌توانند
  نمونه اولیه هدفونی ابداع شده که دارای میکروفون های مینیاتوری است و با کمک هوش مصنوعی صدای اطراف کاربر را ردیابی می کند که به این ترتیب خطر نزدیک شدن خودرو به فرد را به او هشدار می دهد و باعث جلوگیری از تصادف کاربر با یک هدفون می شود. عده زیادی از افراد هدفون به گوش دارند و نمی توانند هنگام گذر از خیابان متوجه خودروها شوند که با توجه به این موضوع محققان مشغول توسعه هدفون هایی
  یک استاد ایرانی دانشگاه نورث وسترن وصله هوشمندی برای رصد بیماران کرونایی ابداع کرده که با تحلیل عرق انسان می تواند نشانگرهای بدن را رصد کند. از این فناوری برای رصد نشانگرهای حیاتی مبتلایان به کرونا استفاده می شود. شرکت «اپیکور بیوسیستمز» وصله هوشمندی برای رصد بیماران کرونایی ساخته که قابلیت های مختلفی دارند. روزبه غفاری مهندس پزشکی زیستی، کارآفرین و استاد دانشگاه نورث وسترن موسس و مدیرارشد اجرایی این شرکت است. وصله هوشمندی برای رصد بیماران کرونایی این
  پهپادی که با اسلحه شلیک می‌شود در سال‌های اخیر انواع مختلفی از پهپادها با کاربرد نظامی تولید شده اند، اما به تازگی نوع جدیدی از پهپاد شناسایی طراحی شده که با اسلحه نارنجک انداز ۴۰ میلیمتری به هوا پرتاب می‌شود. این سیستم جدید شلیک پهپاد که سیستم هوایی بدون سرنشین نارنجک انداز نام گذاری شده، در یکی از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی ارتش آمریکا ابداع شده است. پهپادی که با اسلحه شلیک می‌شود یک باتری کوچک انرژی مورد نیاز این پهپاد
  باتری‌های روی – هوا ظرفیت کمی برای ذخیره سازی انرژی دارند و از سوی دیگر شارژ آنها ساده نیست و به طور مکانیکی صورت می‌گیرد. اما یک تحول مهم در این زمینه رخ داده است. محققان آلمانی ترکیبی جدید از روی - هوا را برای تولید باتری‌های مذکور به کار گرفته‌اند که بهره‌وری و قابلیت شارژ مجدد باتری‌های یادشده را افزایش می‌دهد. مشکل این باتری‌ها آن است که آند روی پس از اکسید شدن کاملاً مصرف شده و این