مقابله با کرونا با اشعه ماورا بنفش

مقابله با کرونا با اشعه ماورا بنفش

مقابله با کرونا با اشعه ماورا بنفش 733 403 نوفن حامی البرز

مقابله با کرونا با اشعه ماورا بنفش

 

مقابله با کرونا با اشعه ماورا بنفش چینی‌ها از اشعه ماورا بنفش به عنوان یک ابزار جدید برای ضدعفونی کردن اتوبوس‌ها و آسانسورها با هدف مقابله باکرونا بهره گرفته اند.

در تازه‌ترین اقدام از این دست شرکت یانگائو که خدمات حمل و نقل عمومی در شانگهای ارائه می‌دهد، یک اتاق تنظیف و پاکیزه سازی را برای اتوبوس‌ها راه اندازی کرده که از طریق تابش اشعه ماورا بنفش هرگونه عفونت و آلودگی را برطرف می‌کند.

همزمان با درخواست دولت چین از شرکت‌های مختلف برای تشدید اقدامات خود در جهت مقابله با ویروس کرونا، فناوری‌های جدیدی برای مقابله با ویروس مذکور به کار گرفته می‌شود(مقابله با کرونا با اشعه ماورا بنفش).

در شرایطی که پاکسازی و ضدعفونی کردن یک اتوبوس به شیوه‌های سنتی با استفاده از دو نیروی خدماتی به حداقل ۴۰ دقیقه زمان نیاز دارد، استفاده از این روش ضدعفونی اتوبوس‌ها را در عرض تنها ۵ دقیقه ممکن می‌کند. در این روش تمامی گوشه و کنارهای اتوبوس‌ها ضدعفونی و پاکسازی می‌شود و هیچ نقطه‌ای آلوده باقی نمی‌ماند.

در اتاق تنظیف طراحی شده بدین منظور ۲۱۰ مجرای عبور اشعه ماورا بنفش تعبیه شده که وظیفه تمیز کردن اتوبوس‌ها را بر عهده دارند. فعلاً دو اتاق از این نوع در شانگهای راه اندازی شده که نظافت ۲۵۰ اتوبوس را در روز ممکن می‌کند. باید توجه داشت که استفاده از این روش بر روی انسان‌ها ممکن است و باعث آسیب دیدن شدید پوست می‌شود.

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نانوذرات مهندسی شده‌ای را ابداع کردند که می‌توانند بدن را برای پذیرش بافت جدید فریب دهند.

پژوهشگران “دانشگاه پیتسبرگ” (University of Pittsburgh) آمریکا با الهام از روش حمله سلول‌های سرطانی به سیستم ایمنی، نانوذراتی را مهندسی کرده‌اند که می‌توانند بدن را فریب دهند تا بافت پیوند زده شده را به عنوان بافت خود بپذیرد.

پژوهشگران، موش‌ها را با این نانوذرات درمان کردند تا بتوانند علاوه بر سالم نگه داشتن سیستم ایمنی، بافت جدیدی را به بدن آنها پیوند بزنند.

دکتر “ویلیام کپلر” (William Kepler)، استاد دانشگاه پیتسبرگ و از نویسندگان این پژوهش گفت: ما در این بررسی، راهبردی را که یکی از بدترین دشمنان انسان برای حمله به سیستم ایمنی او مورد استفاده قرار می‌دهند، به کار بردیم تا بدن را برای پذیرش پیوند فریب دهیم.

مزیت این روش جدید نسبت به درمان مبتنی بر سلول که در حال حاضر در آزمایش‌های بالینی به سر می‌برد، این است که بسیار ساده‌تر انجام می‌شود.

پژوهشگران در این پروژه نشان دادند که نانوذرات مهندسی شده می‌توانند سیستم ایمنی را برای پذیرش بافت پیوندی آموزش دهند.

دکتر ‌”جیمز فیشر” (James Fisher)، از پژوهشگران دانشگاه پیتسبرگ و نویسنده این پروژه گفت: ما به جای خارج کردن سلول‌ها از بدن انسان، پرورش آنها در آزمایشگاه و تزریق دوباره آنها به بدن، کار خود را در قالب یک سیستم مهندسی شده برای بافت پیوندی انجام دادیم.

دکتر “استفان بالمرت” (Stephen Balmert)، پژوهشگر دانشگاه پیتسبرگ گفت: ما سعی داریم سیستم ایمنی را برای تحمل کردن بافت پیوندی و عدم سرکوب آن آموزش دهیم.

 

منبع: خبرگزاری مهر