ربات‌ پلیس برای شناسایی معترضان در آمریکا

ربات‌ پلیس برای شناسایی معترضان در آمریکا

ربات‌ پلیس برای شناسایی معترضان در آمریکا 733 403 نوفن حامی البرز

 

یک شرکت تجاری از تولید ربات‌های پلیس برای گشت زنی خبر داده که برای شناسایی افراد معترض و ایجاد امنیت در اماکن عمومی قابل استفاده هستند.

شرکت نایت اسکوپ ربات‌های پلیسی را تولید کرده که دارای چهار چرخ هستند و هم می‌توانند به سرعت گشت زنی کنند و هم به صورت عمودی و با استفاده از دو چرخ به حرکت درآیند.

ربات‌های یادشده برای مقابله با معترضان و تظاهرات نیز قابل استفاده هستند و از جمله می‌توان از آنها برای ردگیری آدرس آی پی گوشی‌های افرادی که در یک تجمع اعتراضی شرکت کرده‌اند، استفاده کرد و بدین شیوه هویت آنها را تشخیص داد.

شرکت سازنده این ربات‌ها که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شده در کالیفرنیا واقع است و تخصص اصلی آن تولید دوربین‌های امنیتی است. اما در سال‌های اخیر در زمینه تولید ربات هم فعال شده است.

از همین رو تولید گسترده چنین ربات‌هایی به نگرانی‌های مدنی از نقض حریم شخصی مردم دامن زده و بیم آن می‌رود که پیشرفت فناوری امنیت افراد را برای اعتراض اجتماعی از بین ببرد. شرکت نایت اسکوپ بخشی به نام شناسایی دستگاه تلفن همراه افراد مورد علاقه را نیز ایجاد کرده که به نگرانی‌ها در این زمینه دامن می‌زند.

ربات‌های یادشده می‌توانند هویت افراد را از فاصله ۱۵۰ متری و از طریق گوشی آنها شناسایی کنند و لذا دیگر نیازی به استفاده از نیروهای پلیس و درگیری با معترضان نیست. این ربات‌ها همچنین از قابلیت تشخیص هویت و شناسایی چهره افراد برخوردارند و می‌توانند افراد خاص را در مسیرهای وی آی پی همراهی و شناسایی کنند.

محققان به تازگی دستگاهی برای خونگیری بدون درد از رگ ابداع کرده‌اند.

به نقل از «مدیکال اکسپرس»، محققان مدرسه مهندسی مکلوی وابسته به دانشگاه واشنگتن در سن لوئیس، چسب میکروسوزنی را اختراع کرده اند که می‌توان آن را روی پوست گذاشت و از این طریق خونگیری را انجام داد.

سوزن موجود بر روی این فناوری تا عمق ۴۰۰ میکرون وارد سطح بدن می‌شود و با اعصاب سنسوری تماس پیدا نمی‌کند.

این فناوری که ارزان قیمت و کاملا بی درد است می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای روند خونگیری از رگ باشد. توسط این وسیله می‌توان بدون رفتن به کلینیک و یا آزمایشگاه عمل خونگیری را نجام داد.

به گفته محققان یافتن بیومارکر توسط این میکروسوزن‌ها مثل خونگیری است، اما به جای استفاده از محلول برای جستجو و مقدار معین بیومارکر در خون، میکروسوزن‌ها بطور مستقیم آن را از مایع میان بافتی پوستی می‌گیرند.

محققان معتقدند که از این روش می‌توان برای کار روی ساخت واکسن‌های ضد کرونایی استفاده کرد که آن‌ها باید بدانند آیا در بدن افراد آنتی بادی «صحیح» تولید شده است و تا چه مدت دوام خواهد داشت. علاوه بر آن در شرایط کمک فوری به بیمار نیز می‌توان از این روش استفاده کرد.

 

منبع: خبرگزاری مهر