امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو

امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو

امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو 733 403 نوفن حامی البرز

امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو

 

کنترل پهپادها با استفاده از دسته کنترل‌های سنتی کار ساده ای نیست و محققان دانشگاه ام آی تی به همین علت هدایت آنها را با استفاده از علائمی که از بازو ارسال می‌شود، ممکن کرده اند (امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو).

بازوبند مذکور می‌تواند حرکات بازو در جهات مختلف را شناسایی کند و امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو را بر اساس حرکات یادشده هدایت کند. این بازوبند مجهز به الگوریتم‌های هوش مصنوعی نیز هست که مسیر حرکت هر پهپاد را بر اساس جهت حرکت بازوی دست دقیق‌تر می‌کنند.

این سیستم هدایت جدید که Conduct-A-Bot نام گرفته مبتنی بر استفاده از یک بازوبند مجهز به حسگرهای متعدد برای شناسایی حرکات بازوی دست انسان و هدایت پهپاد بر همین اساس است (امکان کنترل پهپاد با عضلات بازو).

این سیستم با موفقیت برای هدایت پهپاد پروت بی پاپ ۲ به کار گرفته شد.

از این شیوه می‌توان برای برنامه ریزی ۱۵۰۰ دستور مختلف استفاده کرد و دقت آن در حال حاضر ۸۲ درصد است. فناوری یادشده حرکت سریع پهپادها و جلوگیری از برخورد آنها با موانع را تسهیل می‌کند.

شرکت ان ویدیا از تولید یک دستگاه ارزان قیمت و قابل حمل تنفس مصنوعی خبر داده که مونتاژ آن نیز بسیار ساده است و می‌تواند جان بیماران مبتلا به کرونا را نجات دهد.

ان ویدیا هزینه تولید این دستگاه را تنها چندصد دلار دانسته و تصریح کرده ساخت دستگاه یادشده با سرعت بسیار بالا ممکن است و با صرف چند دقیقه وقت می‌توان مونتاژ آن را به پایان رساند. در نهایت دستگاه یادشده به یک نمایشگر ساده متصل می‌شود و در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ان ویدیا این دستگاه را در عرض چند هفته تولید کرده است. دستگاه یادشده دارای دو بخش اصلی است که یکی دریچه‌ای برقی و متعلقات آن و دیگری یک میکروکنترلر برای هدایت اکسیژن و مدیریت دستگاه است.

تولید انبوه دستگاه تنفس مصنوعی ان ویدیا در نهایت ۳۰۰ دلار هزینه در بر دارد و بسیاری از بخش‌های آن با استفاده از چاپگرهای سه بعدی قابل تولید است. در صورتی که بدین منظور برنامه ریزی دقیق‌تری انجام شود امید می‌رود قیمت نهایی این دستگاه حتی به زیر ۱۰۰ دلار سقوط کند. این در حالی است که دستگاه‌های عادی تنفس مصنوعی بیش از ۲۰ هزار دلار قیمت دارند.

سازمان غذا و داروی آمریکا در حال حاضر در حال بررسی نقاط ضعف و قوت آن است تا مجوز نهایی استفاده از آن را صادر کند. آمریکا بعد از شیوع گسترده ویروس کرونا با کمبود جدی دستگاه‌های تنفس مصنوعی مواجه شده است.

 

منبع: خبرگزاری مهر