ساخت پارچ آب هوشمند برای تصفیه خودکار آب

ساخت پارچ آب هوشمند برای تصفیه خودکار آب

ساخت پارچ آب هوشمند برای تصفیه خودکار آب 733 403 نوفن حامی البرز

ساخت پارچ آب هوشمند برای تصفیه خودکار آب

 

یک شرکت آمریکایی، نوعی پارچ آب هوشمند ارائه داده است که می‌تواند به صورت خودکار به پاکسازی آب بپردازد.

یک شرکت آمریکایی موسوم به “LARQ”، یک پارچ آب ارائه داده است که می‌تواند آب را پاکسازی کند. این پارچ، یک فیلتر گیاهی دارد و با استفاده از پرتو فرابنفش، آب را تمیز می‌کند.

“جاستین وانگ” (Justin Wang)، از بنیان‌گذاران LARQ گفت: این پارچ می‌تواند به پیشبرد ماموریت ما در کاهش استفاده از پلاستیک و ارائه سالم‌ترین گزینه آبرسانی به مشتریان کمک کند. گام بعدی ما، ارائه آب تمیز و ایمن به خانه‌ها خواهد بود تا افراد بیشتری برای برطرف کردن نیازهای روزانه خود، به آب سالم دسترسی داشته باشند.

شرکت LARQ، این پارچ را به عنوان بخشی از پروژه خود در زمینه پاکسازی آب ارائه داده است تا بدین ترتیب، آلودگی‌های ناشی از بطری‌های پلاستیکی را نیز حذف کند. این پارچ طوری طراحی شده است که تجمع آلودگی که در پارچ‌های معمولی دیده می‌شود، در خود نداشته باشد.

روند پاکسازی، هر شش ساعت یک بار در پارچ صورت می‌گیرد اما کاربران می‌توانند با لمس یک دکمه که روی درب پارچ قرار دارد، روند پاکسازی را فعال کنند.

پارچ LARQ در کنار تصفیه آب به کمک فیلتر، از پرتو فرابنفش نیز استفاده می‌کند تا هنگام عبور آب از فیلتر، به پاکسازی آن بپردازد. میزان پرتو فرابنفش به کار رفته در این پارچ به اندازه‌ای است که تقریبا برای همه باکتری‌ها و ویروس‌های عامل ایجاد بو مضر باشد.

فیلتر پارچ به جای پلاستیک، از مواد گیاهی مانند کربن نارگیل ساخته شده است تا با محیط زیست سازگار باشد.

استارت آپ کالیفرنیایی ربات ردیاب بمب را به دستگاهی برای ردیابی ویروس کرونا با بررسی نفس افراد تبدیل می کند.

یک استارت آپ کالیفرنیایی مشغول تبدیل یک ربات بمب یاب به ردیاب ویروس کرونا به وسیله استنشاق بو است که سریع‌تر از روش تست معمولی عمل می‌کند.

شرکت کونیکو اعلام کرد ربات کونیکوی این شرکت می‌تواند ترکیبات VOC را در نفس افراد شناسایی کند. به گفته کارشناسان این ترکیبات در بدن افراد مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد.

اوشیورنویا آگابی مدیر ارشد اجرایی کونیکو در این باره می‌گوید: محصول ما قبل از پایان سال به مشتریان تحویل داده می‌شود. این دستگاه کاربردهای مختلفی دارد و می‌توان از آن در صنایع هتلداری، سرگرمی، حمل ونقل، لجستیک، دفاعی و صنایع غذایی استفاده کرد.

این ربات ردیاب بو شبیه یک بشقاب پرنده و مجهز به تراشه‌ای است که بوی خاصی را ردیابی می‌کند. پس از ردیابی بوی مذکور چراغ‌های ربات برای هشدار روشن می‌شوند.

در اصل این ربات با همکاری ایرباس برای شناسایی مواد منفجره در هواپیما و فرودگاه توسعه یافته اما شرکت کونیکو آن را طوری تغییر داد تا ترکیبات مرتبط با ویروس کرونا در نفس افراد را شناسایی کند.

 

منبع: ایسنا