پنجره هوشمند برای کمک به تولید ویتامین D توسط سامسونگ اختراع شد

پنجره هوشمند برای کمک به تولید ویتامین D توسط سامسونگ اختراع شد

پنجره هوشمند برای کمک به تولید ویتامین D توسط سامسونگ اختراع شد 733 403 نوفن حامی البرز

پنجره هوشمند

 

شرکت “سامسونگ” یک پنجره هوشمند جدید تولید کرده که در طول روز، طیف کامل نور طبیعی را ساطع می‌کند تا شبیه‌ساز نور خورشید باشد.

محققان شرکت “سامسونگ” یک پنجره هوشمند به نام “سانی‌فایو”(SunnyFive) ساخته‌اند که مناسب افرادی است که در مکان‌هایی با تابش کم نور خورشید زندگی‌ می‌کنند یا از اختلال عاطفی فصلی رنج می‌برند.

بر خلاف دیگر روش‌های درمانی با لامپ، پنجره “سانی‌فایو” به کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از یک اپلیکیشن، موارد دلخواه خود در مورد نور خورشید را در پنجره تنظیم کرده و استفاده کنند.

به این ترتیب کاربران قادر خواهند بود برای دما، رنگ، روشنایی و زاویه نور تنظیمات مورد علاقه خود را در پنجره تنظیم کنند.

این پنجره می‌تواند به عنوان یک ساعت هشدار تنظیم شود تا حتی در صبح‌های تاریک زمستان هم نور صبحگاهی ملایمی را به کاربران خود بتاباند.

همچنین سانی‌فایو می‌تواند به طور خودکار زاویه و شدت نور در طول روز را تغییر دهد تا حرکات خورشید را شبیه‌سازی کند.

بنا به گفته سامسونگ، این نور به تحریک تولید ویتامین D کمک خواهد کرد. درست همانند کاری که نور خورشید انجام می‌دهد و به تولید ویتامین دی در بدن کمک می‌کند.

ولی نکته جالب راجع به این پنجره این است که نگرانی‌هایی راجع به تاثیرات مخرب آفتاب روی پیری پوست یا آفتاب سوختگی در آن وجود ندارد.

هنوز برنامه‌های سامسونگ برای پنجره‌های سانی‌فایو مشخص نیست و این غول فناوری تاریخ عرضه یا قیمت پنجره‌های هوشمند جدید خود را اعلام نکرده است.

ولی گفته شده تولید این پنجره‌ها به عنوان بخشی از خط جدید پروژه‌های استارتاپ “سی‌-لب”( C-Lab) متعلق به سامسونگ است.

کارگران بندری در بلژیک به طور آزمایشی از دستبندهای خاصی استفاده می کنند که با زیرپا گذاشتن پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی به کاربران هشدار می دهد.

کارگران بندرآنتورپ در بلژیک دستبندی را آزمایش می کنند که با زیرپا گذاشتن پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی، به آنها هشدار می دهد.

پیش از این ، رومبیت حسگرهایی با هدف حفظ ایمنی در بندر نصب کرده تا کارگران در برابر ماشین آلات سنگین محافظت کند یا اگر فردی در آب افتاد، مکان دقیق آن را شناسایی کند.اکنون شرکت مذکور طراحی فناوری خود را تغییر داده تا با پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی سازگار شود.

این دستبند RomwareONE نام دارد و توسط شرکت بلژیکی «رومبیت» ساخته شده است. گجت مذکور با استفاده از سیستم UWB مکان دقیق کارگران را ردیابی می کند.

سیستم UWB با اندازه گیری مدت زمان ارسال و دریافت سیگنال به یک شی، موقعیت آن را ردیابی می کند. این سیگنال ها از دستگاه هایی مشابه آنتن ارسال می شود که در سراسر محیط بندر نصب شده اند.

دستبند مذکور با این روش شعاعی اطراف هر کاربر در نظر می گیرد و اگر فرد دیگری از این شعاع به کاربر نزدیک تر شود، پیام هشداری به شکل ارتعاش صادر می کند.

 

منبع: ایسنا